12 februari 2015 KeuningsHof start met Kesjercursus

Geplaatst op 08-11-2014 door:     |     Categorie: Agenda, Keuningshof Nieuws, Nieuws, Stichtingnieuws

Resized-0047

 

 

 

 

 

Wat zijn we enthousiast en dankbaar dat we op locatie KeuningsHof de Kesjercursus kunnen aanbieden.

Stichting KeuningsHof zet zich in voor herstel van de verbinding tussen christenen en hun hun wortels, dus met het Joodse volk en het land Israël. De Kesjer curcus is bij uitstek de cursus die deze verbinding in kaart brengt.

De volgende onderwerpen  komen aan de orde:

Waarom is het zo belangrijk om Israël te ondersteunen? Wat zijn de wortels van het christendom? Wat zegt de Bijbel hierover? Met twee gecertificeerde docenten gaan we ons verdiepen in het Hebreeuwse denken van de Bijbelschrijvers. We verdiepen ons in het handelen van God door de eeuwen heen en in de toekomst van het land en volk Israël. Historische feiten en achtergronden van de eerste gemeente en de afscheiding van de kerk van Israël komen aan de orde. We maken kennis met een korte introductie van het Hebreeuws.  Kortom, terug naar onze wortels, voor een stevige verankering voor ons geloof. Bent u geïnteresseerd, kijk voor meer informatie op de bijgevoegde folder of vult u uw gegevens in op onderstaand contactformulier.

Stichting Shoresh, de ontwikkelaar van deze cursus berekend voor de gehele cursus, 10 avonden met mogelijkheid voor certificaat 55,00 euro.

De cursusdata zijn:

12 februari
26 februari
19 maart
26 maart
16 april
26 april
14 mei
21 mei
4 juni
18 juni

Wij vinden het fijn om u te ontmoeten

Pieter en Wilma Meindertsma
Jan Willem Bijlsma
Mieke Boeve

Cursusleiders: Jasper van der Meulen en Hessel van der Meer

Voor meer informatie en aanmelding: aanmeldknop Kesjer