Jij doet er toe! Zo waardevol…….

Geplaatst op 05-11-2014 door:     |     Categorie: Bemoediging, Keuningshof Nieuws, Nieuws, Stichtingnieuws

KeuningsHof-samenwerking

 

 

 

 

 

O God uw gedachten zijn voor mij te groot, de som is voor mij te machtig, ontelbaar meer dan er zandkorrels zijn. Ik kom er niet uit en blijf met U bezig, Psalm139:17-18.(Willibrordvertaling).

Toen ik dit in mijn bijbeltje las, verscheen er een glimlach op mijn gezicht. Een som die te machtig is. Ben ik even blij dat ik niet de enige ben die het lastig vindt om te rekenen!
Ergens anders staat dat God de sterren heeft geteld en deze zelfs namen heeft gegeven. Alleen al om de sterren van de Melkweg te tellen, zouden we 2500 jaar nodig hebben. God is groot en kent zijn schepping tot in detail. Hij kent ook jouw naam. Is dat niet geweldig? Bijzonder? onbegrijpelijk?
Stel je eens voor dat de president van Amerika jouw naam zou weten en graag bij je op visite zou willen koen. Je vrienden, familie zouden dit zonder enige twijfel heel bijzonder vinden. Bedenk nu eens hoe het zou zijn om degene te ontmoeten die de sterren heeft geteld, de zon heeft bedacht en een octrooi heeft op het bedenken van de maan!

Deze grote God die wij niet op waarde kunnen schatten, vind juist ons heel bijzonder en waardevol.

Als dit niet een reden is om ook onszelf als kostbaar en waardevol te zien. Voor mij geldt dit wel en voor jou? ik hoop het….

God vindt je bijzonder…je bent bijzonder……waardevol…..Ja juist ook jij!