Weekendverhalen…

Geplaatst op 23-12-2014 door:     |     Categorie: KeuningsHof in beweging, Keuningshof Nieuws, Nieuws

Afgelopen weekend was het weer zover. Een gezellig weekend op de boerderij zo vlak voor de kerst. Er stond van alles te gebeuren waarvan we u weer een aantal dingen laten zien.

IMG_1977Zoals dat bij een boerderij hoort hebben we de dieren weer van een fijn schoon verblijf voorzien. Daar zijn ze dan ook heel erg blij mee. Jelly en Krul konden dan ook lekker eten in hun net verschoonde hok.

IMG_1981Dat zat vast heel lekker warm, ik denk voor allebei!

IMG_1986Dit was ons winkelmandje in de supermarkt. Er stond een lekkere gourmet op het programma voor de logeergroep en de kinderen van de dagbesteding.  We hebben samen boodschappen gedaan en allerlei lekkernijen voor op en bij de gourmet meegenomen. De boodschappenlijst werd netjes bijgehouden, zo kon er niks vergeten worden. Na een super voorbereiding door een aantal jongeren kon het eten beginnen. Dat was dan ook niet alleen gezellig, maar ook heel lekker!

Na een heerlijke maaltijd met elkaar was de dag voor de kinderen van de dagbesteding alweer voorbij. De logeergroep kon nog even doorgaan.

Zondag zijn we naar de kerk geweest. Er was daar van alles te doen. Er waren veel kraampjes om bij te kijken, lekker te eten en te drinken en veel voorstellingen, lekker racen op een scootmobiel en nog veel meer. Al met al een geslaagd weekend!