Weekendverhalen…

Geplaatst op 06-01-2015 door:     |     Categorie: KeuningsHof in beweging, Keuningshof Nieuws, Nieuws

Afgelopen weekend was het weer raak. Na alle feestdagen weer rust in de tent, ofwel, op de boerderij. Weer een update voor u om te zien wat er afgelopen weekend allemaal gebeurd is op de boerderij.

IMG_2040We zijn aan het begin van het extra lange weekend naar buiten gegaan en naar het bos achter de boerderij gelopen. Laarzen aan en vertrekken maar. De plassen zijn altijd favoriet en voor een mooie foto wilde iedereen wel even poseren. De ene laars valt net wat meer op dan de andere, maar ze werden er even vies van.

IMG_2047

Zaterdag stond er iets spannends te gebeuren. Natuurlijk hebben we eerst netjes de dieren gevoerd voordat de spanning opgevoerd werd, maar daarna ging het gebeuren. Alle huis, tuin en keukenmiddelen werden uit de kast gehaald en er werd geëxperimenteerd. Gevaarlijk werd het niet, maar alle bijzonderheden die veel mensen gewoon thuis in de kast hebben staan werden tentoongesteld. Het is het allerleukste om zelf iets te doen, dus deed iedereen dat ook. Interessant en leuk om te zien wat er bijvoorbeeld met stroop, olie en water gebeurt in een glazen pot. En hoeveel zout is er eigenlijk nodig om een ei te laten drijven in water? Wij hebben de test uitgevoerd! En ja hoor, het ei dreef. IMG_2048

De logeergroep deed ook iets met water en sprong er zelf in, in het zwembad. Dat is misschien wel net zo spannend en leuk!

Zondag is de groep jongens en meiden van logeren naar de kerk geweest in Zevenhuizen. Daarna lekker gegeten met elkaar en voor ze het wisten was de dag alweer voorbij. Genoeg gedaan dus afgelopen weekend ennnnn… weer op naar het volgende weekend. Tot de volgende keer.