Weekendverhalen…

Geplaatst op 13-01-2015 door:     |     Categorie: KeuningsHof in beweging, Keuningshof Nieuws, Nieuws

Afgelopen weekend hebben we weer genoten op de boerderij met elkaar. We hebben veel verschillende dingen gedaan waarvan ik er weer een aantal zal laten zien aan jullie. Vrijdagmiddag begon het weekend voor de logeergroep. Iedereen zoekt dan een bed uit en het weekend is begonnen! De dieren krijgen in het weekend altijd te eten van de logeer- en dagbestedingsgroep. Ook vrijdagavond hebben de dieren daar zin in en gaan de kinderen langs de dieren om ze te voeren.

Zaterdagmorgen kwam de groep kinderen van de dagbesteding aan op de boerderij. We luisterden naar het Bijbelverhaal dat door iemand van de groep werd voorgelezen. Veel kinderen vinden het leuk om het verhaal voor te lezen en doen enorm hun best het zo goed mogelijk te doen.

IMG_2089

Lekker knuffelen met Krul, de jonge ezel. Krul werd er helemaal enthousiast van.

Zaterdagmiddag hebben we met elkaar een ren en tik spel gedaan. Voor sommigen was dat een makkie en voor anderen weer wat lastiger, maar we kwamen er samen helemaal uit. Rennen maar….!

IMG_2096

Omdat het buiten zulk regenachtig weer was zaterdag zijn we ook binnen spelletjes gaan spelen. Dat is leuk en gezellig.

Zondag is de groep naar de kerk geweest in Zevenhuizen en hebben de kinderen een houten kruis van wasknijpers gemaakt en zelf geverfd. Het ging over Jezus als je vriend. Op de boerderij werd er lekker gegeten en aan het einde van de middag werd iedereen weer opgehaald. Het weekend was toen alweer voorbij. Tot de volgende keer!