Weekendverhalen…

Geplaatst op 20-01-2015 door:     |     Categorie: KeuningsHof in beweging, Keuningshof Nieuws, Nieuws

Weer een heel nieuw weekend achter de rug en dus een nieuw verhaal. We hebben dit weekend weer van alles ondernomen en daarover vertel ik jullie weer wat meer en laat ik weer wat zien.

Vrijdagmiddag begon het weekend voor de logeergroep. De tieners van deze groep kwamen voor etenstijd aan op de boerderij en we konden beginnen met een goede maaltijd. Dat is altijd goed!

Vrijdagavond was een gezellige avond nadat de dieren waren gevoerd. Met een aantal van die grote, sterkte tieners kon dat natuurlijk geen probleem zijn.

Zaterdag konden de jongens van de logeergroep en de kinderen van de dagbesteding kiezen wat ze ’s middags het liefste wilde doen. Er werd trekker gereden door een heel aantal van de kinderen en door een aantal op de pony’s. Binnen werd er ook hard gewerkt aan een cake en een appeltaart. Dat was dus flink mixen, kneden, rollen, sturen en onder controle houden.

IMG_2108De heerlijk gebakken cake door een jongen van de dagbesteding hebben we met elkaar lekker opgegeten.

 

 

 

 

 

IMG_2125Natuurlijk werd er weer flink op los gereden op de boerderij. Er zijn dan ook heel wat kinderen met Henno meegeweest op de trekker, om ook zelf te rijden…

 

 

 

 

 

 

 

Zondag zijn we met elkaar naar de Bethel in Drachten geweest. Er was een speciale tienerdienst waar we samen bijna vooraan zaten. Iedereen was er dan ook goed bij en tijdens een spel heeft iemand meegedaan op het podium. Tissues zo snel mogelijk uit een doos halen, het ging goed, maar helaas geen winnaar van onze kant, maar dat maakte het niet minder leuk. Het was een goede en positieve dienst!

IMG_2109

 

 

 

 

 

 

 

Aan het einde van de middag werd iedereen weer opgehaald of werd de fiets gepakt om weer naar huis te gaan. Graag tot de volgende keer allemaal!