Weekendverslag…

Geplaatst op 10-02-2015 door:     |     Categorie: KeuningsHof in beweging, Keuningshof Nieuws, Nieuws

Een weekend vol liefde hebben we achter de rug. Het thema deze maand is liefde. Dat is natuurlijk niet zomaar uit de lucht komen vallen, maar heeft alles te maken met valentijn deze maand. Omdat deze maand een speciaal thema heeft hebben we daar ook iets mee gedaan natuurlijk!

Vrijdagmiddag kwamen de kinderen van de logeergroep al aan op de boerderij, het gezellige weekend kon beginnen.

We zijn zaterdagochtend eerst begonnen met het Bijbelverhaal dat ook in het teken stond van liefde. Eigenlijk is dat niet zo moeilijk, want door de hele Bijbel heen kunnen we Gods liefde zien, maar toch hebben we naar een verhaal geluisterd dat er specifiek over ging en zo concreet mogelijk.

IMG_2174

De groep van de dagbesteding heeft daarna de dieren gevoerd en de hokken die aan een verschoning toe waren kregen die van ons. De logeergroep ging binnen eerst nog even verder met het thema liefde en wel op creatieve wijze. Dat zag er dan ook heel gezellig uit met elkaar aan tafel. Buiten werd er na het voeren van de dieren nog even op de skelters rondgereden of werd er op de boerderij geholpen waar dat kon. De trampoline werd ook flink gebruikt zaterdag, altijd leuk.

’s Middags hebben we min of meer de rollen omgedraaid en is de dagbestedingsgroep binnen met iets creatiefs aan de slag gegaan. Buiten was de logeergroep te vinden totdat ze op moesten warmen…

We hebben de zaterdagmiddag samen afgesloten met wat drinken en een film met wat lekkers erbij natuurlijk en een stuk fruit voor wie dat wilde. Toen alle jongens en meiden van de dagbesteding weer naar huis toe waren ging de logeergroep nog even door en natuurlijk lekker eten.

Zondag staat altijd in het teken van het naar de kerk gaan. De kinderen gingen samen naar de zondagsschool waar het ging over de wapenrusting. Eenmaal terug op de boerderij werd er lekker gegeten met elkaar en was de dag ook zomaar weer voorbij. We zien jullie graag de volgende keer weer terug, en u tot het volgende weekendverslag!