Wie zijn wij

Fijn dat je een kijkje komt nemen op onze website.
Wij zijn Pieter en Wilma Meindertsma. Samen met onze drie dochters, zijn we in 2008 gestart met het vormgeven van zorgboerderij KeuningsHof. Iets waar we al lang van hadden gedroomd werd werkelijkheid.

De KeuningsHof is ontstaan vanuit het besef dat we graag iets willen delen van wat wij  hebben ontvangen en het verlangen om iets te kunnen doen voor de medemens. Aangezien De KeuningsHof midden in de natuur ligt wouden we hier graag meer mensen van laten genieten. En de dromen, het denken,  het praten, de gesprekken met inspirerende mensen hebben de KeuningsHof in beweging gezet. En ook ons….. We zijn nu een aantal jaren verder en De KeuningsHof  beweegt en groeit nog steeds door. Heerlijk om mee te maken en te ervaren.

Kinderen, jong-volwassenen en volwassenen, velen hebben hun plekje gevonden op de KeuningsHof. Het is fijn om te zien dat mensen hier op verhaal komen, tot rust komen en vandaar uit positieve stappen kunnen nemen. De Ruimte, rust, regelmaat,  wisseling van de seizoenen, een plaats waarin planten en dieren een centrale plek innemen. Bij De KeuningsHof is het genieten van de kleine dingen die zo waardevol zijn.

Bij De KeuningsHof kun je voor allerlei activiteiten terecht: de dieren verzorgen in de wei, de konijnen knuffelen, helpen met koken. Voor de afwisseling lekker uitspringen op het grote springkussen, laat je maar even gaan. Of je eeuwen terug wanen op een bootje in de prachtige dobbe, met een schepnetje kikkervisjes vangen een hengeltje uitwerpen. Liever een wandeling maken? De KeuningsHof is omringt door maisvelden, waar je de prachtige kolven vorm ziet krijgen.

Lijkt het je leuk om dit ook eens te beleven?
Je bent van harte welkom om eens rond te kijken en een praatje te maken onder het genot van een kopje koffie, thee of wat fris.