Site is nieuw

Geplaatst op 03-09-2014 door:     |     Categorie: Keuningshof Nieuws, Nieuws

Goedemiddag, welkom,

Wat leuk dat u een bezoekje komt brengen op onze vernieuwde website. We zijn samen met de ontwerper, fotograaf en web-programmeur druk aan de slag met de afrondingsfase van de website. De verwachting is dat binnen nu en enkele weken, alle functies werkbaar zijn. Tot dan toe is het even zoeken en uitproberen of alles naar behoren werkt. Hopelijk heeft u eventjes geduld:). Mocht u iets tegen komen wat niet naar behoren functioneert dan horen we dit graag. U kunt dan het contactformulier invullen.

Naast de aanmeldknop voor de zorg, kunt u onze projecten op verschillende manieren ondersteunen of informatie verkrijgen. Dan is toegevoegd een knop waarin u uw nood- gebedspunt naar voren kunt brengen. we nemen dit mee tijdens ons dank- en voor-bedegroep. dan de knop om u te abonneren op onze verschillende nieuwsitems. Ik nodig u van harte uit om een kijkje te nemen.

De invulling van de bemoedigingspagina volgt wat later.

We hopen dat u zich geïnspireerd voelt, door wat u ziet en leest, zodat u wat vaker eens een kijkje komt nemen op onze website. Regelmatig plaatsen we nieuwtjes, weetjes en foto’s. Kijkt u ook eens op onze bemoedigingspagina en op de sitepagina van de projecten die we ondersteunen.

Wilma Meindertsma

Screen Shot 2014-09-01 at 11.09.45